Over Anna Van Dorp Ondermode

Anna van Dorp Ondermode is een grote lingeriespeciaalzaak in Zeist. Naast een groot assortiment in lingerie, bad- en nachtmode bieden wij vakkennis en service.
Met onze web-winkel is het ook mogelijk van onze service op het internet gebruik te maken. Van order tot levering ontvangt u dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent. 
En heeft u advies nodig, bel ons dan tijdens onze winkel openingsuren op 030-6916249.

Onze fysieke winkel bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Klein begonnen en steeds groter gegroeid, meer merken en een groter assortiment.
Voor een actueel overzicht kan je ook onze website bezoeken: www.annavandorp.com. Hier vind je de nieuwste producten en de nieuwste ontwikkelingen die er zijn.
Via Facebook: www.facebook.com/annavandorpondermode/ laten we op een directe manier weten wat er bij ons speelt. Je kan dan ook direct reageren op onze posts.
Op Instagram: www.instagram.com/annavandorpondermode geven we een meer achtergrondbeeld van dingen die met mode en schoonheid te maken hebben.
En dan zijn er ook nog onze maandelijkse nieuwsbrieven voor onze klanten die zich daarvoor hebben opgegeven via onze website.

En toch is lingerieadvies niet het enige wat we doen. Wij proberen met onze winkel ook verbinding te leggen met de wereld om ons heen.
Zo zijn wij betrokken bij maatschappelijke projecten zoals het inzamelen van gebruikte beha's die hun weg weer vinden voor de minder bedeelden - in Roemenië maar ook in Nederland.
Ook hebben wij acties ten bate van de strijd tegen kanker en steunen lokale verenigingen, waardoor dingen mogelijk worden die anders niet kunnen.
Op deze manier wordt ondernemen nog leuker!

Anna van Dorp Ondermode
Emmaplein 5 - 11         
3701 DK Zeist

Openingsuren:

Dinsdag t/m Vrijdag: 09:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: 09:30 tot 17:00 uur
Zondag/Maandag: gesloten